De første pasientene har flytta inn i nye A-fløya på UNN:

– Forskjellen er som natt og dag

Svein Roald Hansen har fulgt konas behandling fra sengekanten i åtte uker. Mandag flytta de fra et firemannsrom i den gamle intensiven til et helt nytt enerom. – Det er nesten som et hotell i forhold til hva vi er blitt vant til, sier han

ENEROM: Lillian Irene Hansen er første pasient som ble trillet inn på den nye intensivmedisinske avdelingen på A9, UNN. Her sammen med ektemannen Svein Roger Hansen og intensivsykepleier Mia Holgersson.  Foto: Ronald Johansen, iTromsø

nyheter

Høsten 2015 var byggestart for nye A-fløya på UNN i Breivika. Denne uka ble fløya tatt i bruk for første gang. Mandag ble intensiven flytta og slått sammen med Medisinsk intensiv og hjerteoppvåkning i den nye avdelingen Intensivmedisin. Den første pasienten som ble trillet fra den gamle avdelingen og inn på et helt nytt enerom i 9. etasje av A-fløya, var Lillian Irene Hansen.


– Forskjellen er som natt og dag, sier ektemannen Svein Roald Hansen fra Kaldfjorden.