8.45:

Tromsøbrua: 42 bilførere blitt kontrollert i promillekontroll. Ingen reaksjoner.

3.49

Harstad: Melding om slagsmål på en bensinstasjon. Politiet rykket ut og fikk anholdt den aggressive part. Oppretter sak på ordensforstyrrelse.

3.25

Tromsø: Politiet tilkalt til et utested på grunn av sovende dame på do. Damen i 20-årene ble tatt hånd om av politiet og satt i drukkenskapsarresten.

2.27

Tromsø: Melding om vold på en privat adresse. Politiet rykket ut og kom i kontakt med partene. En person, mann i 50-årene, innbragt til politiet og satt i arrest. Det opprettes sak på vold i nære relasjoner og avhør ble tatt på stedet.

2.18

Finnsnes: Politiet mottok melding om slagsmål og bruk av kniv på et utested. Ved patruljens ankomst viste det seg at kniv ikke var brukt, men truet med. En person innbragt. Politiet etterforsker hendelsen.

2.17

Harstad: En mann i 20-årene settes i drukkenskapsarrest. Anmeldes for vold mot dørvakt og forulemping av offentlig tjenestemann.

1.53

Tromsø: Politiet påtraff en sovende ung mann utenfor et utested. Innbrakt og satt i drukkenskapsarrest.

1.49

Kvaløya: Fest med mindreårige ute av kontroll. Verten hadde sovnet og fremmede strømmet til. En del skadeverk. Patruljen avsluttet festen.

1.46

Tromsø: Flere samtidige slåsskamper på et utested. Flere patruljer rykket ut. En person innbrakt og en annen pågrepet. Begge settes i arrest og anmeldes.

1.21

Tromsø: Melding om flere mindreårige som lager bråk i Storgata. Èn person bortvist fra sentrum.

1.20

Harstad: Ny fest med mindreårige ute av kontroll i annen bydel. Politiet stengte også denne festen.

0.23

Harstad: Politiet tilkalt til fest ute av kontroll. Ca 40-50 ungdommer på stedet. Det har vært utført skadeverk. En overstadig ungdom ivaretatt av ambulanse. Politiet avsluttet festen.