15.30

Spansdalen: Trafikkulykke der en personbil har tippet på siden. To personer i bilen, ingen kommet til skade.

13.51

Sjufjellet, Tamokdalen: Skiløper utløste skred, ingen skal være tatt.

13.48

Kavringtinden, Lyngen: Stort skred utløst, er skiløpere i området. Ikke mistanke om at noen er tatt.

10.16

Snarbyeidet/Svarvarfjellet: Melding om snøskred. Ikke mistanke om at noen er tatt.

05.33

Tromsø: Fire unge menn anmeldes for bruk av narkotika. Politiet gjorde funn av mindre mengder cannabis på to av de pågrepne. De pågrepne er avhørt og løslatt.

04.53

Tromsø: To berusede menn innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest etter å ha vært involvert i et slagsmål i sentrum. En av disse anmeldes for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet. Vedkommende ble bortvist fra sentrum tidligere i natt.

03.09

Tromsø: En beruset mann bortvist fra sentrum etter å ha "vist fingeren" til en patrulje, opplyser operasjonslederen ved Troms politidistrikt.

Mannen var senere involvert i et slagsmål og anmeldes for forulemping av offentlig tjenestemann, ordensforstyrrelse samt for å ikke ha etterkommet pålegg fra politiet. Politiet skriver på Twitter at han ble innsatt i drukkenskapsarrest.

Nord-Norge

13.09 - Sigefjord: Møteulykke med tre biler invollvert. Tilsammen sju personer i kjøretøyene. Nødetatene rykket ut, men ingen skal være alvorlig skadet.

12.31 – Tjeldsund: En fiskebåt gikk på grunn i Tjeldsund, Fiskefjord, at en fiskebåt. Klokken halv ett søndag meldte Politiet i Nordland at det er mistanke om at båtføreren har vært ruspåvirket. - Politiet er på stedet, opplyser Politiet i Nordland.

7.55 Tana: Politiets operasjonssentral opplyser at en mannsperson har blitt slått av en annen mann utenfor et utested i Tana. Begge de involverte er i 20 årene. Anmeldelse mottas i saken etter påske.

7.51 – Lakselv: En beruset gjest, en mannsperson, var utaggerende på et utested i natt. Roet ned av privatpersoner på stedet. Ingen videre forføyninger.

7.44 – Kirkenes: en beruset mannsperson i 20 årene ble innbragt til arresten i Kirkenes etter å ha vært utaggerende på en privatfest. Vedkommende blir løslatt i løpet av formiddagen.

4.55 – Bodø: En mann urinerte åpenlyst midt i sentrum. – Han befant seg da rett forran en av våre patruljebiler. Forholdet anmeldt. Mannen erkjente straffeskyld, skriver politiet på Twitter.

3.35 – Svolvær: Brann i enebolig. Huset er overtent. Nødetatene er på stedet. Brann driver med slukking. Brannvesenet har vært i kontakt med huseier. Det skal ikke være noen i huset. Ikke fare for spredning til annen bebyggelse. Vindstille på stedet.

Norge og verden

8.23: USA nektet å være med på en uttalelse fra Sikkerhetsrådet om israelske soldaters drap på ubevæpnede, palestinske demonstranter på Gazastripen. Les mer her

7.33: Politiet hadde mye å gjøre natt til 1. påskedag, melder NTB. Minst 30 personer ble satt i arresten, flere av dem fordi de hadde drukket for mye. Les mer i denne artikkelen

4.55: Myndighetene i Venezuela har pågrepet fem politiinspektører mistenkt for å være ansvarlig for brannen som tok livet av 68 mennesker i et fengsel onsdag.