Nord-Norge

Nordreisa, 12.52: Et lite snøras har gått fra Sørkjosfjellet over gamle E6. Politiet melder at det ikke er mistanke om at personer eller biler er tatt av skredet.

Ringvassøy, 12.48: Trafikkuhell mellom tre biler på Skulgammen på Ringvassøy. Flere personer er involvert, men det er så langt ikke opplysninger om personskader. Politiet er på vei for å avdekke årsaken til uhellet, melder Troms politidistrikt på Twitter.

08.45: Flere veier i Troms er stengte på grunn av skred eller fare for skred, melder Nordlys. Les mer her.

Vadsø, 06.06: Klage på sjenerede høy musikkspilling i Vadsø. På Twitter kommer politiet i Finnmark med en oppfordring til folk om å respektere natteroen.

Kautokeino, 06.02:Politiet har vært og avsluttet fest på grunn av  feststøy. Få minutter senere melder politiet i Finnmark at de har vært innom nok en adresse for å be festdeltakere om å respektere natteroen.

Stokmarknes, 03.27: Ordensforstyrrelse på offentlig sted med to involverte parter. Begge er anmeldt for forholdet. Politiet ga de impliserte pålegg om å forlate sentrum av Stokmarknes, melder politiet i Nordland.

Norge

Trysil, 07.32: Syv personer anmeldes for bruk av narkotika etter at politiet tok seg inn på hytte etter tips om bruk av narkotika på stedet. Det melder politiet i innlandet.

Levanger, 07.06: En elg har havet i en kulp med smeltevann i Husebygrenda. Rundt kulpen er det blank is, og elgen kommer seg ikke opp. Viltnemnda reiser ut, melder politiet i Trøndelag.

Sandviken, 04.34: Politiet fikk melding om alarm i en barnehage. Da politiet kom fram hadde en vekter fanget en mann. Politiet overtok mannen, som ble satt i arrest mistenkt for innbrudd. Det melder Vest politidistrikt.

Asker, 03.12: Patrulje på vei etter å ha fått melding om mange som slåss inne i et gatekjøkken i Asker. Det dreide seg om rundt 20 personer som hadde slåss. Noen skulle ha blødd fra mindre sår, men samtlige hadde forlatt stedet da vi ankom, skriver politiet i Oslo på Twitter.

Larvik, 02.45: En patrulje stanset en bil for kontroll hvorr fører var mistenkt for piratkjøring. Undersøkelser på stedet styrket mistanken og sak ble opprettet. Fører, en mann i 30-årene fra Stavern, fikk førerkortet beslaglagt, melder politiet i Vestfold.

Oslo, 01.59: Nødetatene dro ut til en brennende bil ved Sinsen skole, der det også var fare for spredning til andre biler. Bilen som brant stod tett ved et jernbanespor, med den konsekvens at togtrafikken måtte stansen inntil brannen var slukket. Klokken 02.22 meldte politiet i Oslo at brannen var slukket og at togtrafikken var igang igjen. "Bilen hadde stått parkert, og ingen var i eller ved bilen. Vi foretar undersøkelser og søk på og rundt åstedet", melder politiet.

Oslo, 01.35: Nødetatene drar ut til Rødtvet til det som er en antatt tørrkoking i 9. etasje av en høyblokk. Operasjonssentralen for politiet i Oslo melder etterpå at en beboer er kjørt til legevakt for sjekk, dette etter å ha blitt eksponert for røyk. Det opprettes sak på forholdet.

Verden

Russland, 08.37: Russland har gjennomført en vellykket test av et nyutviklet interkontinentalt ballistisk missil, opplyser forsvarsledelsen i landet, skriver NTB. Ifølge det russiske forsvarsdepartementet fant test av det såkalte Sarmat-missilet sted i Plesetsk nord i landet, fredag.

England, 06.43: Påskeaften skal den verdensberømte professoren Stephen Hawkings aske begraves ved Isaac Newton og Charles Darwin i Westminster Abbey i London. Hawking døde 14. mars, 76 år gammel. Det skriver NRK.

USA, 05.56: Politimannen som skjøt og drepte en afroamerikansk mann i Baton Rouge i 2016 har fått sparken med umiddelbar virkning. Politisjefen i byen, Murphy Paul, opplyser at en annen har blitt suspendert i tre dager, ifølge nyhetsbyrået AP. Det skriver VG.

Palestina, 02.20: Ifølge Palestinas FN-ambassadør Riyad Mansour er 17 personer, inkludert barn under 16 år, er drept i sammenstøt med israelske soldater på Gazastripen, melder NTB.