Troms

Tromsø 11.25: Politipatruljer har avholdt promillekontroller på ulike steder rundt om i Tromsø. 118 kontrollerte, og ingen overtredelser.

Tromsø, 01.53: En beruset kvinne, 18 år gammel, er innbragt av politiet og satt i arrest. "Hun hadde klappet til en dørvakt på et utested og en tilfeldig forbipasserende", melder Troms politidistrikt på Twitter. Ingen ble alvorlig skadet.

Norge

Tana, 12.57: Nødetater har rykket til et område i Tana kommune etter en melding om snøras. - Alle nødetater er på vei til stedet. Personen ble dratt ut av de som observerte raset, og han er ved bevissthet,sier operasjonsleder Gunnar Ødegård til VG.

Sarpsborg, 07.22: En dement dame i 70-årene ble i løpet av natten meldt savnet fra et hus. Politiet i øst meldte klokken 07.49 at damen var kommet til rette.

Mo i Rana, 05.17: Politiet i Nordland melder at et hus er nedbrent, og at det jobbes med etterslukking. Politiet rykket ut til brannen klokken 02.49. Én beboer var en stund ikke gjort rede for, men etter hvert ble det avklart at vedkommende var på påskeferie.

Drammen, 03.57: En kvinnelig bilist har meldt seg etter at at en åtte år gammel gutt ble påkjørt utenfor Drammensbadet torsdag ettermiddag, melder NTB. Føreren stakk av etter ulykken, men politiet melder natt til fredag at hun har meldt seg og vil bli avhørt på dagtid. 8-åringen ble kjørt til legevakten med mistanke om brudd i foten.

Halden, 03.34: Politiet har brakt inn seks personer for urinering og drikking på offentlig sted. I tillegg er en bortvist for bråk, samt en annen er pågrepet for tyveri av politieffekter.

Røyken, 02.30: En fotgjenger holdt på å bli påkjørt av en bil ved Slemmestad. Fotgjengeren hadde bilen sin i nærheten, og tok den og kjørte etter bilden som holdt på å treffe han. Vedkommende fant bilen igjen, og det viste seg at føreren var beruset. Politiet ble varslet. Politiet i Søndre Buskerud melder at mannen ble tatt med til legevakt for prøve, at han blir anmeldt og får sitt førerkort beslaglagt.

Oslo, 00.26: Én person er omkommet etter en brann i Oslo. Brannen fant sted i en leilighet i Holmenkollåsen. Les mer her.

Hemsedal, 23.36: To menn i 30-årene og to kvinner i 20-årene ble anmeldt for bruk av narkotika. Det ble også beslaglagt en mindre mengde kokain i forbindelse med saken, melder Politiet i Nordre Buskerud.

Verden

Thailand, 05.23: AP melder at 20 mennesker døde i en bussbrann ved Bangkok fredag formiddag lokal tid. Ifølge politiet fraktet bussen gjestearbeidere til fabrikker i nærheten av hovedstaden. Lokale medier har ifølge AP rapportert at arbeiderne var fra Myanmar.

USA, 05.19: Starbucks og andre kaffebarer blir pålagt å sette kreftadvarsler på kaffeproduktene de selger i California. Det har dommer Elihu Berle bestemt, skriver NTB. De involverte partene har frist til 10. april til å anke på avgjørelsen.