Troms

Olsborg kl. 14.28: To biler involvert med tre personer involverti kollisjon. Ulykken skjedde ved at en av bilene kjørte inn i bakenden på den andre. Ikke meldt om personskade, men de involverte blir sendt til legesjekk.

Hundbergan, Tromsø kl. 11.59: Kollisjon mellom to biler. Ingen personskader. Bilberging på stedet. Små trafikale problemer som snart vil løse seg.

Langnesveien, Tromsø kl. 08.36: Politiet har avholdt trafikkontroll. 10 bilførere ble kontrollert og alt var i orden.

Tromsø kl. 08.33: Politiet har avholdt kontroll ved Prestvannet skole i forbindelse med dagens skolestart. 28 kjøretøy kontrollert og alt var i orden.

Tromsø kl. 08.32: Politiet har avholdt kontroll ved Gyllenborg skole i forbindelse med dagens skolestart hvor det ble fokusert på sikring av fører og passasjer, rus og dokumenter. 10 kjøretøy kontrollert og alt var i orden.

Tromsø kl. 04.29: Passasjer og taxisjåfør ikke enige om pris for taxituren. Taxisjåføren vil inngi anmeldelse.

Harstad/røykutvikling kl. 21.50: Nødetatene rykker ut til Olavsgården sykehjem etter melding om røykutvikling fra stedet.

Oppdatert melding kl. 22.02: Har kontroll på stedet, det har ikke vært åpen flamme. En person tas hånd om av helsevesenet.

Nordland

RV 85 Sortland ved Sigerfjordtunnelen kl. 11.53: Front mot front-ulykke — nødetatene på vei.

Grane kl. 08.23: En trailer har sakset på fylkesvei 76, ved Tosfjellet. Sperrer det ene kjørefeltet. Bilberging blir varslet.

Oppdater melding kl. 10.20: Traileren er kommet på veien igjen, fri ferdsel.

Landet

Mann pågrepet etter mistenkelig dødsfall i Oslo

Politiet i Oslo har pågrepet en mann etter funn av en død mann i en leilighet på Sandaker. Dødsfallet betraktes som mistenkelig. Les mer her.

Utenriks

13 døde i storbrann i Vietnam

13 mennesker er døde og 27 er skadd i en brann i et leilighetskompleks i Ho Chi Minh-byen i Vietnam, opplyser lokalt politi. Les mer her.