Samarbeider om topp moderne skadesenter

Konkurrentene Teknisk Bureau, Harila og Sulland står sammen bak Bilbyen Skadesenter som nå har åpnet egen avdeling på Finnsnes.

ÅPNET: Bilbyen skadesenter har åpnet en avdeling på Finnsnes. Fra venstre: driftsansvarlig Kristian Svendsen og daglig leder Sten Johnsen ved Bilbyen Skadesenter. Alle foto: Susanne Noreng 

nyheter

Et gammelt verksted på baksiden av Toyota-bygget i Botnhågen på Finnsnes har den siste tiden blitt pusset opp og gjort om til et moderne skadesenter med tipp topp moderne utstyr. Over ti millioner kroner er satset på bygg og utstyr, for at Bilbyen Skadesenter på Finnsnes skal ha den kvaliteten som kreves av kundene.

– For å få avtale med forsikringsselskapene i dag så må vi ha det utstyret som kreves og kompetente folk. Dette har blitt skikkelig bra. Vi har topp teknisk utstyr for å utføre arbeid innen karosseri, lakk og bilglass, og vi har faglærte medarbeidere, sier daglig leder Sten Johnsen ved Bilbyen Skadesenter.