Han kan skilte med overskudd både her og der

Berg kommune leverte et overskudd på sju millioner kroner i fjor. I tillegg kan kommunen vise til ytterligere et overskudd.

FORNØYD: Berg kommune har levert positive regnskap i en rekke år, men 2017 med et overskudd på sju millioner kroner er en høydare. Ordfører Roar Åge Jakobsen er godt fornøyd.   Foto: Carina Hansen

nyheter

– På drifta endte vi med et overskudd på sju millioner kroner, noe som slettes ikke er verst. I tillegg hadde vi et overskudd på to millioner kroner på VAR-sida (vann, avløp og renovasjon), opplyser ordfører Roar Åge Jakobsen i Berg kommune.

Tallenes tale for fjoråret i Berg er så ferske at ordføreren ikke har fått tid til å sette seg inn i hva som ligger bak overskuddene. Økonomisjef Heidi Martinsen opplyser imidlertid at det er mange av de samme faktorene gjelder for Berg som andre kommuner som har meldt om overskudd den siste tida.