Arne Markus kom rett fra OL til HV

Bare fire dager etter at han kom hjem fra jobben som skismører for det norske landslaget under OL i Sør-Korea, var Arne Markus Svendsen på jobb for Heimevernet.

Ikke helt klar: - Jeg må innrømme at jeg ikke var skikkelig restituert da jeg tok på meg HV-uniformen bare fire dager etter jeg kom hjem fra Pyeongchang. Jeg er fortsatt litt døgnvill, samtidig som jeg har klart å bli litt småsyk. Men etter et par dager ut i øvelsen er formen bedre, sier Svendsen.   Foto: Jonny Karlsen

nyheter

Svendsen har vært områdesjef i Bardu og Salangen HV-område i HV-16 i snart seks år. I år var hans område deltaker på øvelse Åsgard, som var samordnet og integrert med Hærens øvelse Joint Reindeer sist uke. Her øvde HV-16 på offensive og defensive operasjoner under vinterforhold sammen med Brigade Nord og andre allierte styrker.

– Jeg må innrømme at jeg ikke var skikkelig restituert da jeg tok på meg HV-uniformen bare fire dager etter jeg kom hjem fra Pyeongchang. Jeg er fortsatt litt døgnvill, samtidig som jeg har klart å bli litt småsyk. Men etter et par dager ut i øvelsen er formen bedre, sa Svendsen da Folkebladet snakket med han under øvelsen.