Suksess for Mastermind Escape - nå utvides konseptet

Fredag utvidet selskapet konseptet sitt i Sørreisa.

UTVIDER: Fredag utvidet selskapet konseptet sitt i Sørreisa. Foto: Kim Hauglid 

nyheter

Mastermind Escape i Sørreisa har jobbet med å åpne sitt andre rom, hvor deltakerne kan få brynt sine små grå for å komme seg ut. Så langt har omlag 450 deltagere vært innom det første rommet.

– Fredag 2. mars åpnet det nye escape room’et hos Mastermind Escape i Sørreisa, kalt «The Motel Room». Dette er det andre rommet som settes i drift, etter at det første har vært i drift siden mai/juni 2017, heter det i en pressemelding fra selskapet, som Kim Hauglid står bak.

Selve spillet går ut på og komme seg ut fra et rom man er innestengt i på x antall minutter. Det klarer man ved å løse gåter og hint som gjerne er gjemt i rommet.

Ifølge pressemeldinga er dette rom nummer fem i Troms. I tillegg til Mastermind Escapes første rom, finnes det et rom i Bodø og to rom i Tromsø.

– At vi i Sørreisa midt i Troms har hatt gjester kjørende fra både Tromsø, Harstad og Narvik på lørdagstur for å spille escape room, forteller at vi har gjort noe riktig, og som vi i etableringsfasen kalkulerte med at noen faktisk ville gjøre. Det er gledelig.

Nå håper gründeren at også lokalbefolkninga kjenner sin besøkelsestid.

– En opptelling ved juletider viser oss at 10-15 prosent av de besøkende vi hadde i fjor, er hjemmehørende i Sørreisa kommune. Resten er fra regionen rundt.

– Nå gjenstår det å overbevise lokalmiljøet at dette er en ny, unik og spennende underholdningsform for venner og bekjente.