Troms:

13.19 - Storslett/Loppevoll: Fulgehundlignende hund er funnet. Har på seg sele og ser ut til å ha vært ute lenge. Eier bes om å kontakt politiet.

13.00 - Silsand: En brøytebil og en personbil skal etter det Folkebladet erfarer ha vært involvert i et trafikkuhell på Silsand. Troms politidistrikt var ikke informert om hendelsen lørdag ettermiddag.

11.43 - Sjøvegan: Varebil fra byggefirma stanset med last stikkende ut 170 cm uten å være merket, last stikkende over 100 cm ut skal merkes. Sak opprettes, skriver Troms politidistrikt.

11.33 - Tromsø: Kvaløya/hund i fjellet - observasjon av hund som sitter på en fjellhylle nedenfor Akselkollen, på linje med Rødtinden, kan se ut til å være en fuglehund eller lign. Noen som savner sin hund?

09.04 - Tromsø: Vi har hatt promillekontroll på Lunheim, 25 kontrollerte, ingen reaksjoner, melder Troms politidistrikt på Twitter.

04:25 - Tromsø: innbrudd i bedrift, Fr. Nansensplass, en mann 37 år er pågrepet mistenkt for innbruddet. Mannen er kjent av politiet.

Nordland:

05.32 - Saltdalen: Sjåfør i 30-årene siktet for kjøring med bil uten fk, uten kjennetegn og i rus. Bevissikring iverksatt. Bilen hadde kjørt seg fast på en midtrabatt i nærheten av Nestbyholmen, opplyser politiet i Nordland.

04.11 - Narvik: Full mann i veibane. Vår patrulje kjørte ham hjem.

04.05 - Mo i Rana: Håndgemen mellom 2 unge menn på restaurant. Ingen synlige skader. Vi har meglet mellom partene.

02.36 - Bodø: Melding om full fyr i Coop Prix , v/ Volden står i full fyr. Nødetatene er på stedet.

Litt senere ba politiet beboere i området om å holde vinduer og dører lukket på grunn av røyk.

02.26 - Mosjøen: Voksen mann i 50 årene satt ute og sov. Hjemkjørt av patrulje.

02.24 - Mo i Rana: Krangling mellom flere kvinnelige fam.medlemmer. 2 stk bortvist. En kvinne blir anmeldt, for å ha nektet å oppgi personalia

01:56 - Sortland: Melding om slåssing mellom 2 personer på/ved bar. Vi har vært på stedet - begge bortvist.

Finnmark:

08.04 - Alta: Overstadig beruset mann i 40-åra innbrakt, hans datter i tenårene ble forlatt på et hotellrom i Alta. Vi følger opp dette med BV, twitrer Finnmark politidistrikt.

03.01 - Alta: Kvinne i slutten av tenårene har i forbindelse med dette oppdraget (festen som meldes om under, red anm.) blitt innbrakt og satt i drukkenskapsarrest pga. utagering. Blir sittende til hun er edru.

02.21 - Alta: Festen tok seg opp igjen. Den har vi nå avsluttet på nytt og disponent blir anmeldt for å bryte politiets pålegg.

00.13 - Alta: Vi er på tur til en privatadresse etter klage på feststøy.

En mann i 20-årene fikk pålegg om å holde festen dempet, noe han skulle gjøre.

Norge:

08.31 - Follo: En mann i begynnelsen av 20-årene er i Follo tingrett dømt til 8 års fengsel for drapsforsøk og annen voldsutøvelse.

04.29 - Oslo: To personer er døde etter å ha blitt påkjørt av toget ved Alna stasjon i Oslo. Hendelsen fremstår som en ulykke, opplyser politiet.

Verden:

08.37 - Michigan, USA: 19-åringen som mistenkes for å ha drept sine foreldre på et universitet i Michigan fredag, er pågrepet, opplyser politiet.

03.48 - London: Statsminister Theresa May utelukker å holde en ny folkeavstemning om brexit. Det vil skade tilliten til politikerne, mener hun.