I slutten av januar startet TV3s dokussåpe om Salangen-Nyheter, og siden den gang er fire episoder om Jon Henrik Larsen og hans hverdag i mediehuset presentert for tv-seerne. Nå blir det imidlertid en pause i sendingene av programmet. Det ble opplyst på TV3s Facebook-side mandag.

Ikke så høye som håpet

Folkebladet har henvendt seg til TV3 for å høre mer om hva som ligger bak avgjørelsen om å dele serien om Salangen-Nyheter i to. Kommunikasjonssjef Line Vee Hanum skriver dette i en epost.

«Vi syns at Salangen-Nyheter har blitt et veldig fint program, og det har også fått god medieomtale. På grunn av OL og ellers tøff konkurranse om TV-kvelden har ikke seertallene blitt så høye som vi håpet på, og da er det naturlig at vi finner et nytt sendetidspunkt for serien.»

Spredt utover året

Salangen-Nyheter sjøl har omtalt TV3s avgjørelse om å dele sesongen i to, og her fremkommer det at Jon Henrik Larsen ikke ser på ståa som noe negativt.

– Dette vil jo i praksis si at vi får masse god Salangen-reklame spredt utover året i beste sendetid på TV3, sier Larsen fornøyd.