13.11

Buktamo/promillekjøring: Politiet oppretter sak etter at person er siktet for promillekjøring. Siktede har blåst til et resultat som indikerer en promille på ca. 1,8.

12.55

Tromsø: Innbrudd i bolig. Politiet er på stedet etter melding om innbrudd i bolig i Idrettsveien. Det er en kvinne født på 20-tallet som har hatt innbrudd. Kvinnen kom over en mannsperson inne på sitt soverom, mannen stakk så ut. Foreløpig er det klart at en del smykker er stjålet. Gjerningspersonen har tatt seg inn ved å knuse et vindu i verandadør.

09.36

Sjøvegan: Ettersøksringen har vært og avlivet elgku som har hatt tilhold i Sjøvegan sentrum.

09.05

Tromsø/trafikkontroll: Politiet har avholdt promillekontroll v/Aurora kino, 43 kontrollerte, ingen overtredelser

09.02

Tromsø: Mann i 40-årene fremstilles for blodprøve, grunnet mistanke promillekjøring.

04.19

Harstad: To menn i 20-årene anmeldes for ordensforstyrrelse etter å ha sloss utenfor et utested.

04.04

Tromsø: Ung mann innbragt og satt i arrest pga ordensforstyrrelse i sentrum. Anmeldes da han var i besittelse av knokejern og slåssring

03.14

Tromsø: En politipatrulje kom over en bil som hadde kjørt utfor vegen. Føreren, en mann i slutten av tenårene, ble pågrepet for promillekjøring.

03.00

Harstad: Mann i 20-årene pågrepet for bruk og besittelse av narkotika samt kjøring uten gyldig førerkort og kjøring i ruspåvirka tilstand

02.39

Finnsnes: En mann i 20 årene anmeldes for urinering på offentlig sted, rett utenfor et utested. Vedkommende ble også bortvist fra sentrum

01.57

Harstad: En beruset mann som utgjorde et ordensproblem i sentrum ble satt i drukkenskapsarrest.

00.57

Tromsø: Politiet fikk melding om en mann som gikk til angrep på en dørvakt på et utested. Rykket ut og setter nå den berusede mannen i drukkenskapsarrest. Han blir anmeldt for vold mot dørvakten.

00.29

Tromsø: En politipatrulje innbragte en person fra sentrum pga mistanke om ruspåvirkning. Er siktet for bruk av narkotika

23.26

Setermoen: En bilfører med to lysplanker på taket ble stanset og bøtelagt av en politipatrulje

23.23

Tromsø: Politiet fikk melding om en beruset og utagerende mann i sentrum. En patrulje rykket ut og anholdte en mann i 20-årene. Han ble innbrakt og satt i drukkenskapsarrest samt anmeldt for besittelse av narkotika

Nordland

03.19

Sandnessjøen: Mann anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort. Bilnøkler tas i beslag for å hindre videre kjøring i natt.

03.17

Svolvær: Mann bortvist fra utested i sentrum etter å ha vært utagerende mot dørvakter og andre gjester. Anmeldelse fra utestedet kommer i ettertid.

03.16

Mo i Rana: mann observert av patrulje i sentrum idet han kjørte bil. Godt påvirket av alkohol. Stanset og fremstilles for bevissikring. Anmeldes også for brudd på pålegg gitt av politiet tidligere grunnet ordensforstyrrelse.

03.08

Sortland: Mann stanset for ruspåvirket kjøring i sentrum. Tatt utåndingsprøve av og anmeldt. Fratatt førerkortet.

02.47

Svolvær: Mann bortvist fra Anker brygge etter å ha vært utagerende og aggressiv. Ingen anmeldelse fra noen parter.

01.49

Mosjøen: kvinne mistenkt for påvirket kjøring. Tatt etter gode tips fra publikum. Fremstilt for blodprøve, førerkortet beslaglagt og sak opprettet.

Finnmark

03.20

Alta: beruset jente i slutten av tenårene gitt pålegg om å forlate sentrum grunnet kranglete oppførsel. Ville etterkomme pålegg.

02.39

Hammerfest: Politiet har ilagt en bilist FF for manglende blinkelys bruk i sentrum av Hammerfest. FF vedtatt.

Verden

08.46

Nigeria: Tre selvmordsbombere tok livet av minst 18 mennesker da de sprengte seg selv på et fiskemarked i Maiduguri nordøst i Nigeria, opplyser politiet til Reuters.

00.48

Mexico: Ingen skal ha omkommet i det kraftige jordskjelvet i Mexico, men skjelvet førte til store strømbrudd, og livredde mennesker flyktet ut på gaten i panikk.Skjelvet rammet fredag ettermiddag lokal tid, hadde en styrke på 7,2 og kunne tydelig merkes i Mexico by, hvor jordskjelvalarmen gikk og bygningene ristet.