Skal presentere Polarsky hos fylkesmannen

Samarbeidsprosjektet Polarsky skal presenteres under januarmøtet hos fylkesmannen i Troms.

polarsky: Samarbeidsprosjektet Polarsky skal presenteres i Tromsø.  Foto: Privat

nyheter

Årets tema er knyttet marin forsøpling, læringsmiljø, NAV-reform, digitalisering, helse og totalforsvar.

Klart for "årets viktigste møte" - les saken her.

Salangen, Gratangen og Lavangen skal under temaet digitalisering presentere prosjektet Polarsky. Salangen kommune er i tillegg årets markeringskommune, og onsdag 10. januar vil møtet derfor bli krydret med underholdning, bilder og informasjon om Salangen, både kommuneorganisasjon og lokalsamfunn.

Av andre lokale krefter kan nevnes at Ingvild Endresen, leder NAV Lenvik og Hogne Eidissen, prosjektleder for nye Senja kommune skal snakke om NAV-reformen og omstilling på lokalt nivå. Inger Linaker, leder helse- og omsorgstjenesten og Anne Hensrud, fastlege i Bardu skal snakke om fastlegeordningen under press.

Totalforsvaret fra to ordføreres ståsted blir også tema. Det sørger Harstad-ordfører Marianne Bremnes og Målselv-ordfører Nils Foshaug for. Møtet skal være på Scandic Ishavshotel i Tromsø 9. januar. Målgruppe er ordførere og rådmenn.