Nyhetsdøgnet 3. januar 2018

Her får du kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, nasjonalt og globalt. Vi oppdaterer saken gjennom hele døgnet.

MYE ELG Det har vært flere elgpåkjørsler i politidistriktet på morgenen tirsdag.  Foto: privat

nyheter

19:33:

Bø: UP har avholdt laserkontroll i 60-sonen på Haugen. Resulterte i to forenklede forelegg, hvorav høyeste målte hastighet var 73 km/t.

17:54

Bodø: UP har stanset to bilførere i 20-årene, begge siktet for ruspåvirket kjøring. Fremstilles lege for sikring av bevis, førkort beslaglegges.

17:38

E6, Korgen: Elgpåkjørsel. Ikke personskade, men frontruta på bilen ble knust. Elgen løp videre etter sammenstøtet. Viltnemnda varslet, melder politiet i Nordland.

16:11

Harstad/Mølnåsen: Trafikkulykke sør for Mølnåstunellen. Alle nødetater på vei. Veitrafikksentralen sørger for omdirigering. Skjedde på FV82 like ved Kilbotn, en drøy kilometer sør for Mølnåstunellen. To personbiler involvert. Ingen eller mindre personskader meldt fra ulykkestedet, skriver politiet på Twitter.

11.01

Leknes: Bil utfor veien, ingen er skadd. Vi snakker med sjåfør for å få klarlagt hendelsesforløpet, skriver politiet i Nordland på Twitter. Det er snakk om en dramatisk utforkjøring. Bilen har i lav fart havnet mellom vei og gang- og sykkelsti. De to i bilen, som er turister, er uskadde.

10.00

Tranøy: En personbil traff en elg i hodet med speilet. Det var  ingen personskade som følge av uhellet og elgen sprang videre. Episoden skjedde ved Gammelsæterelva. Viltnemda er varslet, opplyser Troms politidistrikt. Les mer om elgfare her

9.42

Mieronjavri, Finnmark: Trafikkulykke med to biler og tre personer involvert. Ingen alvorlige personskader. Vi rykker ut sammen brannvesen og ambulanse. Det var møteulykke mellom to personbiler. Mann 40-årene og Kvinne 50-årene har smerter i brystet. De sjekkes av helsepersonell.

07.35

Kilbotn: Bil mot elg. Ingen personskade, men noe trafikale problemer på stedet, opplyser politiet. Elgen ligger i vegbanen og viltnemda varslet

07.30

Sørreisa: En bil har kjørt på en elg ved Vardnes i Sørreisa. Det skal ikke være personskade. Elgen sprang videre, og viltnemda er varslet. Det opplyser Troms politidistrikt.

07.25

E6/Langset/Saltdal: Elgpåkjørsel. Både bil og elg skadet. Ingen personskade. Viltnemda og bilberging på vei. Elgen ligger midt i vegen så vanskelig å komme forbi. Kjør forsiktig.

06.46

Bodø/Bertnes: Promillekontroll. 20 kontrollerte førere. Ingen reaksjoner.

06.30

Politiet melder om en svært rolig natt i Troms politidistrikt.

02.41

Tana: Politiet i Finnmark melder om brann i en privatbolig på Masjoksletta i Tana. Nødetatene har rykket ut og huset er nedbrent. Politiet opplyser videre at det er en person registrert på adressen som ikke er redegjort for. - Vi jobber for å komme i kontakt med vedkommende som pr. nå har status som savnet, skriver politiet på Twitter. Les mer her

Norge

LES MER OM SAKEN HER.

05.30: En mann i 20-årene ble stukket med kniv og alvorlig skadd i Haugesund rett før midnatt natt til onsdag. Les mer.

Verden

06.19: Nord-Korea går inn for å åpne en såkalt hotline – en direkte telefonlinje – til nabolandet i sør, noe kan være et tegn på avspenning på Koreahalvøya. Les mer.

04.26: Dagen etter at Kim Jong-un sa at han har en atomknapp på skrivebordet, sier Donald Trump at han har en mye større atomknapp – som virker. Les mer her.