Dette var mest lest på Folkebladet i februar

Gjennom de neste dagene skal vi presentere de mest leste sakene i 2017. Disse var mest lest på Folkebladet i februar.

KOLLIDERTE Når politiet tabber seg ut i trafikken er det mange som både leser og kommenterer artiklene. 

nyheter

Sakene som toppet lista over mest leste saker i februar inneholdt litt mindre dramatiske artikler enn mest lest-lista for januar.

1. Ny runde med «Brøyt i vei» på NRK

At TV-serien «Brøyt i vei» med deltakere fra Senja var populær er det ingen tvil om. Etter to suksess-sesonger er det klart for en nye runde med «Brøyt i vei» på NRK. Nå blir det også by-brøyting, kunne Folkebladet melde.


Dette var mest lest på Folkebladet i januar

Gjennom de neste dagene skal vi presentere de mest leste sakene i 2017. Disse var mest lest på Folkebladet i januar.

Men det blir ikke gjensyn med brøytegjengen på Senja i denne sesongen. Nå drar man både til Sør-Norge og til urbane strøk for å gjøre opptak til serien.

10.600 klikket seg inn på artikkelen.

Klikk her for å lese hele artikkelen

2. Utenlandsk bande pågrepet på Finnsnes

Flere utenlandske statsborgere ble sent torsdag kveld pågrepet av politiet mistenkt for flere tyveri, kunne vi lese den 17. februar.

To patruljer fra Finnsnes og Målselv stoppet torsdag kveld en bil i Storgata på Finnsnes. Banden som ble pågrepet, er mistenkt for flere tyveri gjort i matbutikker på Andselv og Andslimoen i Målselv kommune tidligere samme kveld.

- Vi fikk inn tips og stoppet bilen på Finnsnes, sa operasjonsleder i Troms politidistrikt, Morten Augensen til Folkebladet.

Klikk her for å lese hele artikkelen

3. Skoleelev truet lærer med kniv

Litt smådramatisk ble det på denne skolen: En elev på Finnsnes barneskole truet onsdag en lærer med kniv. Ifølge skolen kom situasjonen, hvor flere barn var vitner til hendelsen, raskt under kontroll. Denne artikkelen ble publisert 22. februar.

– Jeg kan bekrefte at det har vært en episode hvor en elev har hatt kniv og opplevd truende overfor en ansatt ved skolen. Skolen har håndtert situasjonen slik som de skal og alle prosedyrer ble igangsatt, sa kommunalsjef Rune Hoholm til Folkebladet.

Klikk her for å lese hele artikkelen

4. Savnet mindreåring funnet i god behold

Flere redningsinstanser søkte tirsdag etter en savnet mindreårig gutt i Salangen, opplyste Folkebladet tidlig på morgenen den 14. februar.

Noe senere samme morgen opplyste politiet på Twitter at gutten hadde kommet til rette i god behold i Øvre Salangen.

Klikk her for å lese hele artikkelen

5. Politiet kjørte i bergingsbil under utrykning

Når politiet gjør tabber gir det fort utslag på statistikkene over mest leste artikler.

En patrulje fra Troms politidistrikt var involvert i et sammenstøt på strekninga mellom Andselv og Andslimoen i Målselv kommune.Det skrev Folkebladet sent på kvelden den 28. februar.

– Vi har hatt et uhell med en politibil under utrykning som har hatt et sammenstøt med en bergingsbil, sa operasjonsleder i Troms politidistrikt, Roy-Tore Meyer, til Folkebladet.

Han opplyste også at det ikke oppsto noen personskader. Politibilen traff bergingsbilen bakfra.

Artikkelen ble delt 170 ganger på Facebook.

Klikk her for å lese hele artikkelen