Mistet jobben i olja — fant ny jobb på Finnsnes

Han har jobbet som elektriker i oljebransjen storparten av sitt liv. Etter ni måneder på arbeidsledighetstrygd sa Jan Erik Hovda Larsen (59) ja da han fikk tilbud fra Nav Lenvik om jobb på Finnsnes.

FANT NY JOBB: Siden i januar har Jan Erik Hovda Larsen hatt som jobb å installere nye strømmålere hos folk. Og forteller at selv om innholdet i jobben er noe annet enn det han hadde, er det godt å være i arbeid igjen.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Dermed tok 60-åringen flyttelasset med seg og begynte i januar hos bedriften Finnsnes Rør og elektro, der han i nesten ett år har hatt som jobb å skifte ut gamle strømmålere til de nye som er kommet. Dette er et prosjekt som skal være ferdig i desember 2019, og hva som da venter vet han ikke.

Mistet jobben i 2016

– Jeg har jobbet i oljebransjen som elektriker og vedlikeholdsleder siden 1979, så denne jobben jeg har fått er jo noe helt annet.