Etter ett års leting fikk han toppjobben

Fra nedbemanning og nedgangstider i eget firma, til store muligheter i ny bedrift. Ståle Richardsen fra Botnhamn blir ny daglig leder i Botnhamn Sveis.

Jobb Ståle Richardsen fra Botnhamn går fra eget lastebilfirma til toppjobben i Botnhamn Sveis. Her i et tidligere bilde av Richardsen da lastebilfirmaet var i full jobb.   Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

I 20 år har Richardsen hatt eget firma bestående av lastebiler for transport og brøyting. For tre år siden stoppet det mer eller mindre opp.

– Da mistet jeg brøytinga og fikk ikke lengre grunnlag til å drive på helårsbasis. Jeg måtte si opp sjåfører og selge unna biler, så i dag har jeg bare en lastebil igjen. I et år har jeg vært på utkikk etter en ny jobb. Så dukket denne muligheten opp, første november tar jeg over som daglig leder i Botnhamn Sveis, noe jeg gleder meg veldig til, sier Richardsen til Folkebladet.