Naturen lokket han til Senja og til rektorjobb på montessoriskolen

Tilfeldigheter og naturprakt brakte Bjørn Abrahamsen til Skaland og Berg montessoriskole, og godt fornøyd er han med det.

Utemenneske: Bjørn Abrahamsen er svært fornøyd med sine nye omgivelser på Skaland og på Senja. Faktisk hadde naturen og friluftsmulighetene som finnes her mye å si for at han takket ja til rektorjobben ved montessoriskolen. Begge foto: Privat 

Jeg må bare berømme stab og elever for den positiviteten de har.

Bjørn Abrahamsen
nyheter

– Jeg er veldig positivt overrasket over både Skaland, Berg montessoriskole og lærerne, elevene og foreldrene her. Jeg har aldri tidligere opplevd et slikt positivt pågangsmot slik som her, sier Abrahamsen til Folkebladet.

Han var på plass i rektorstolen ved Berg montessoriskole ved skolestart. Abrahamsen overtok stillinga fra Frode Fredriksen. Rektorjobben i en privat skole er en ny verden for honningsvågingen, som omtaler seg sjøl som et produkt av det offentlige.