Feirer 30 år i år, og går med pent overskudd

Senja Camping på Torsmoen ved Silsand har hatt ei pen omsetningsøkning i alle år.

Harry Olsen og Sissel Sørensen er alene om å drive Senja Camping. I sommer skal de ha en person til å hjelpe seg.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Fjoråret ble ikke noe unntak. Omsetninga endte på knapt 2 millioner kroner, hvilket var opp cirka 100.000 kroner fra året før.

På bunnlinja (resultat før skatt) kunne innehaver Harry Olsen notere seg for et overskudd på 137.000 kroner. Det er han fornøyd med.

Økende trafikk

– Vi hadde litt mindre i overskudd enn året før, men det skyldtes at vi investerte i ei 160 kvadratmeter stor hoppepute, som vi finansierte over drifta. Hoppeputa kom til erstatning for bassenget, som vi la ned.Utviklinga ser veldig bra ut. Vi opplever økende trafikk, og det meste går av seg sjøl, sier Olsen.

Cirka 40 prosent av inntektene kommer fra faste gjester, mens resten er drop-in. Olsen sier han merker godt på gjestestatistikken at Senja er blitt populært å oppsøke for folk som ønsker å gå tur i fjell og mark.

30-års jubileum

– Vi scorer mye på at vi har et navn som er lett å finne på nett, og at vi er innarbeidet i markedet. I år feirer feirer vi 30-års jubileum, sier han.