FINNSNES: Det melder meteorologene på Twitter.

Det skal også, ifølge siste oppdaterte værvarsel, komme en god dose regn mandag ettermiddag.

Men først, tidlig på dagen, meldes det om oppholdsvær og fem grader varmt. Noe vind fra sørøst ligger også i kortene.

Utover dagen vil et tykt skydekke sette preg på regionen og her skal det ifølge yr.no også komme en god del vind. Temperaturen legger seg på rundt fire grader.

Regnbyger

Det er fra og med tidlig ettermiddagstid at det varsles om regnbyger. Dette været vedvarer ut dagen hvor det også meldes om seks plussgrader.

Denne dagen får innlandet temperaturer som varierer mellom minus fem grader om morgenen og pluss fire grader til kvelds. Det skal sammenlagt komme rundt fem millimeter regn på innlandet denne dagen.

Varierende vær

Været tirsdag blir derimot ikke like vått. Tidlig om morgenen meldes det om rundt fem grader og grå skyer.  Noe vind fra sørøst må man også belage seg på.

Utover dagen varierer temperaturen mellom fire og seks grader. Til kvelds varsles det om delvis klarvær og frisk bris på opptil åtte meter i sekundet fra sør-sørvest. Det kan komme få millimeter ned nedbør denne dagen, men ingenting av betydning.

Det varsles om stort sett oppholdsvær og plussgrader på innlandet denne dagen. Noe nedbør kan også her komme, men ikke mer enn rundt én millimeter.

- Kjør forsiktig

Onsdag ser atskillelig penere ut enn de foregående dagene. Her skal solstrålene sette preg på Midt-Troms og temperaturen varsles å variere mellom fem grader på morgenen og null grader til kvelds.

Også innlandet ser ut til å få en pen dag, for meteorologene melder om plussgrader og pent vær tidlig på dagen og rundt fire minusgrader og delvis grå skyer til kvelds.

I så måte advarer meteorologene om at regn som fryser på bakken kan gi lokalt glatte veier i Troms.

- Kjør forsiktig, skriver de.

Det blir et variert vær denne uka. Foto: Merete L. Borgersen