Frp har jobbet lenge for å gjøre det enklere for folk flest, og ikke minst for scooter-elskerne. Da Frp satt i regjering, fikk vi gjennomslag på å modernisere motorferdselloven i utmark. Dette til stor jubel for scooter-elskerne i hele Troms og Finnmark.

Men hva er problemet i Midt-Troms, når det kommer til scooter-politikken? Svaret er veldig enkelt, maktkåte sosialister! Hvordan har det seg slikt at når vinteren kommer, år etter år, så ønsker ikke venstresiden å gjøre noen med scooterløypene i Midt-Troms?

Er det en ting vi i Fremskrittspartiets Ungdom ønsker, så er det en kraftig opprustning av scooterløypene i Midt-Troms. Voksne i dag klager på at ungdommene sitter inne å «gamer» hele tiden. Men hvilke tilbud har ungdommene i Midt-Troms?

Ikke kan man kjøre scooter på fjellet, det klager de voksne på. Ikke kan man råne rundt og vise frem bilene, mopedene og UTV-ene sine, det klager også voksne på. Når ungdommene sitter hjemme og «gamer», så klager voksne på at ungdommen ikke gjør noe fornuftig! Derfor har vi i Fremskrittspartiets Ungdom en klar beskjed til de voksne maktkåte politikerne: Fei for egen dør først, og gi ungdommen et tilbud som de faktisk ønsker — og ikke hva dere ønsker!

Det snakkes så varmt om fra politikerne om å stoppe fraflytting fra nord. Da må kommunene begynne å tilrettelegge for at ungdommene ønsker å bli. For FpU betyr det å lytte til fremtiden for Norge, og spesielt i nord. Det gjør vi med å tale saken for ungdommene. Derfor ønsker Fremskrittspartiets Ungdom en ny og moderne scooterløype i hele Midt-Troms, slik at det faktisk kan være mulig å krysse kommunegrensene med scooterne sine.

Frislipp på islagte vann, og ikke minst en region som sier et klart og tydelig ja til bedre scooterløyper. FpU ønsker å gå i fronten for en god løsning for dagens ungdom i Midt-Troms, en løsning som gjør det faktisk attraktivt for ungdommen å flytte hit! For det er ungdommen som er fremtiden for kommunene som sliter med fraflytting. Uten ungdommen vil kommunene dø ut, hva skal man gjøre da?

Fremskrittspartiets Ungdom ønsker mer frihet for alle, derfor sier vi et klart og tydelig ja til bedre scooterløyper i Midt-Troms, ja til kraftig redusering av drivstoffprisene, og ikke minst attraktive kommuner for ungdommene. For det er på høy tid at maktkåte sosialister slutter å diktere hva ungdommene skal og ikke skal gjøre på fritiden sin!