Han er nominert i kåringen «Tidenes breddestopper»

FIL-stopper Christian Arnesen (32) er blant de nominerte når bettingselskapet NordicBet skal kåre «Tidenes breddestopper».

KÅRING: Spillselskapet Nordicbet skal kåre «Tidenes breddestopper» og blant de nominerte finner vi FILs Christian Arnesen (til høyre). Nå er det opp til folket å stemme frem vinneren.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

Breddefotballekspert Jørgen Tjærnås og NordicBet kårer i disse dager «Tidenes breddestopper». Der ønsker de å slå et slag for sliterne, som sjeldent stjeler de store overskriftene, i de lavere divisjonene. Tjærnås har plukket ut tretten av sine favoritter, og nå er det publikum som skal stemme frem vinneren, melder Betssongroup i en pressemelding.

Blant de som er på Tjærnås sin liste finner vi FIL-stopper Christian Arnesen.