Etter hvert stygge sifre for Senja

Senja reiste til Moss med kun en innbytter, leverte en strålende første omgang, for så å dette sammen etter å ha fått en baklengs. Til slutt endte det med 0-4.

KOLLAPS: Senja gjorde en god førsteomgang, men falt sammen i den andre omgangen.   Foto: Per Steinar Markussen

sport

Nå har det for så vidt blitt en del tap på årets utgave av Senja, men det har vært et stykke mellom stortapene. I så måte er trener Kjetil Warholm mest skuffet over at det ble såpass stygt som det ble.

– Vi klarer ikke å være like solide bakover gjennom resten av kampen etter at de får det første målet. For i første omgang klarer vi det. Og vi klarer å spille dem ute i perioder, dog uten å skape sjanser. Men jeg er veldig fornøyd med de første 45 minuttene og starten på andre omgang, sier trener Kjetil Warholm.