Fikk besøk av Truls Jenssen og SNN-akademiet

Beskjeden fra trenerutvikler Truls Jenssen til Senja-jentene var at dersom de fulgte godt med på det han hadde å vise fram, ville de garanterte være bedre fotballspillere når de var ferdig med fotballøkta i Senja Storhall.

FK Senjas jenter 12 fikk to timer med fotball-læring av TILs trenerutvikler Truls Jenssen onsdag ettermiddag. Fra venstre foran Truls Jenssen ser vi Michelle Hansen, Mari Bjørkli Olsen, Guro Nicolaisen, Nora Helene Rege, Madeleine Johnsen, Eline Knoph Dahlhaug, Mille Josefine Johansen, og Hanna Marie Lorentsen.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

For siste gang denne sesongen kjørte TILs trener utvikler det samme SNN-akademiet som han og TIL har kjørt i Nord-Norge også i år. Som navnet indikerer gjøres dette i samarbeid med Sparebanken Nord-Norge.

– Vi sier «fotbåill» i Tromsø

– I Tromsø sier vi «fotbåill», merk dere det, startet den gamle TIL-storheten med å si til de unge Senja-jentene.