Har fått en drømmestart i Raufoss: – Følte jeg grep muligheten godt

Markus Johnsgård (22) har fått en drømmestart i Raufoss og Obos-ligaen. I helga leverte han to scoringer og en målgivende i det som var debuten fra start.

DRØMMESTART: Markus Johnsgård har fått en drømmestart i sin nye klubb i Obosligaen. Så langt står han med to scoringer og to målgivende på en start og to små innhopp.  Foto: Marius Mykleset, Raufoss Fotball Media

sport

Det er ca. tre uker siden Johnsgård ble hentet til Raufoss fra FK Senja. Etter en målgivende bare tre minutter etter han kom innpå i debuten mot Sandnes Ulf, samt et innhopp mot Sogndal i forrige uke, var det lørdag duket for debuten fra start.

Motstander var KFUM Oslo hjemme på NAMMO Stadion og Silsand-væringen fikk sjansen som midtspiss. Den tok han godt vare på, med to scoringer og en målgivende i det som til slutt en 5-1 seier for hjemmelaget.