– Dette burde vi ha avgjort til vår fordel

– Denne kampen burde vi klart ha avgjort til vår fordel. Surt å tape 2-3 i en kamp der vi etter halvspilt første omgang ledet 2-0. Det sa FIL-spilleren Hamidou Camara som scoret FILs første mål i 4. divisjonskampen mot Storelva tirsdag kveld.

SCORET FØRSTE MÅLET: Hamidou Camara sendte Finnsnes opp i 1-0 ledelse midt i første omgang, men Finnsnes tapte likevel 2-3 for Storelva i tirsdagens kamp i Tromsø.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

For det unge mannskapet til Finnsnes 2 var på ingen måte utspilt av serieleder Storelva i dette oppgjøret. Og det var derfor ikke ufortjent at grønntrøyene tok ledelsen midtveis i første omgang.

Da backduoen til Storelva spilte ballen mellom seg var Hamidou Camara våkent frampå, snappet ballen fra Storelvas Sander Hilmarsen og puttet ballen i mål bak keeper Andreas Berntsen Løvland. Etter 37 minutter økte Finnsnes ledelsen til 2-0. Ei dårlig avklaring i Storelvas forsvar gjorde at Sivert Ludviksen snappet ballen fra en Storelva-back og gikk rett mot mål. Skuddet fra Sivertsen avverget Storelva-keeperen først, men returen satte Michael Tobias Eide i nettmaskene.