Trodde først at NNM glapp — gjorde rent bord

Andreårsjunioren, Ini Sofie Einarsen, kunne i helga smykke seg med tittelen som nordnorsk mester i både feltskyting og baneskyting. Men det hele skjedde ikke uten en liten dose dramatikk.
sport

Falken-skytteren, som er fra Mefjordvær på Senja, forteller at det var like før hun i det hele tatt ikke fikk stille til start.

– Ettersom det har vært smitteutbrudd på skolen jeg går på (Senja VGS avdeling Finnfjordbotn), og jeg var nærkontakt med flere som var smittet i klassen, ble jeg nødt til å vise til en negativ test for å kunne delta på stevnet. Planen var å ta denne testen da vi kom til Saltdal, hvor første del av stevne skulle være, men alle teststasjonene i nærheten var stengt. Dermed endte vi i første omgang opp med å måtte snu og kjøre hjemover.