NordicBet levner ikke Finnsnes store sjanser i årets 3. divisjon

Tipper Finnsnes nedenom og hjem

Etter svært lang ventetid er det endelig klart for seriestart i 3. divisjon.  Finnsnes er et av lagene som endelig skal få spille ligafotball igjen, men NordicBet tror årets sesong blir svært tøff for laget.

SKARP VAR INGEN MÅLESTOKK: NordicBet spår Finnsnes som et av jumbolagene i årets 3. divisjon. Bildet viser Lasse Bendiksen (t.v.) og Toni Teclai i treningskampen mot Skarp som Finnsnes vant 5-1.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Det kommer frem i en pressemelding fra tippeselskapet.

– Våre oddssettere mener at Finnsnes har et av avdelingens klart svakeste lag. Dette er et helt annet lag enn det som tok seriesølv i 2019, og kvalitetsmessig ligner det mye mer på et 4. divisjonslag enn et som kjempet om opprykk til 2. divisjon. Om denne spillergruppa beholder plassen vil vi være svært overrasket. Våre vurderinger tilsier at alt tyder på at dette blir nedrykk, forteller Martin Bergman, som jobber med odds på norsk fotball for NordicBet.