Senja-børsen: Åpnet scoringskontoen — belønnes godt på børsen

FK Senja leverte en festforestilling og slo Bærum 4-1. Her er vår vurdering av spillerne.
sport

Erlend Henriksen 6

På en dag hvor Senja forsvarte seg godt ble ikke Henriksen satt på de voldsomt store prøvenbe Gjør det han skal og tar det han skal. Sjanseløs på scoringen. Trygg med beina. Noen gode igangsettinger.

Sebastian Ottesen 8

Vanvittig god kamp av høyrebacken. Solid defensivt og aktiv offensivt. Aggressiv og må være vond å møte. Skaper også ting på egenhånd og viser at han har egenskapene til å dra av både en og to mann. Rett og slett en meget god kamp.

Christian Arnesen 6

Svak klarering i forkant av Bærums redusering. Ellers er han bunnsolid og først på veldig mye. God i i duellspillet og god med ballen. Sprer trygghet i Senjas bakre firer. Neste helg spiller han mot Senja når han tar på seg den grønne FIL-drakten igjen. Byttes ut med en liten skade etter 64 minutter.