Oppgaven ble alftfor stor for på hjemmebane

BOIF var sjanseløs i NM-kvaliken

TILs G16-lag ga seg ikke før de hadde plassert 9 baller bak BOIF-keeper Erik Nytrøen. BOIF startet kampen med et brukbart angrep, men etter det var det sjelden hjemmelaget viste seg foran TILs mål.

VAR SJANSELØS: Gabriel Eriksen Johansen (t.v.) og BOIF måtte tåle å bli tildels rundspilt i NM-kvaliken mot TIL  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Med 0-9 tap mot Tromsøs G16-lag er dermed BOIF ute av årets NM G16 Telenor Cup. Det beste laget i Troms skal etter hvert møte vinneren fra Finnmark, og vinneren av dette oppgjøret vil få prøve seg videre i denne G16-cupen. Et redusert BOIF-mannskap med bare en spiller på reservebenken fikk da også slite utover i kampen. BOIF-guttene åpnet faktisk friskt og hadde en grei mulighet etter noe få minutter spill, men det var da også omtrent eneste gangen hjemmelaget produserte en farlig situasjon foran målet til Tromsø-keeper Thomas Kristiansen.

Etter snaut et kvarters spill startet nemlig Tromsø scoringsrekka si da Gustav Kristian Ryvoll ble spillet pent fri, og satte ballen behersket og kontrollert nede til høyre for Erik Nytrøen i BOIF-målet.