Senja-børsen: «Er nok ikke fornøyd med ikke å ha scoret i dag»

Her er vår vurdering av Senja-spillerne etter 0-1- tapet hjemme mot Alta søndag.

SURT: Senja-guttene var tydelig nedtrykte da baklengsmålet kom helt mot slutten av kampen mot Alta lørdag.   Foto: Skjermdump fra direktesending

sport

Erlend Henriksen 5

I likhet med FK Senja, kommer Alta til mange sjanser, og Henriksen får en travel dag på jobben. Mange av avslutningene til Alta går imidlertid enten utenfor mål, eller i nettveggen. Målet har slipper inn på tampen kommer på et hjørnespark, der Alta har stappet mye folk inn i boks, slik at det ble vanskelig for Henriksen å komme ut og bokse. Kan derfor ikke klandres for målet.

Sebastian Ottesen 6

Som alltid veldig offensiv. Kommer på mange fine løp, og er god med ballen i høy fart. Får litt å jobbe med mot en god Mathias Abelsen (målscorer) på venstrekanten for Alta, men klarer seg greit. Blir bare bedre og bedre utover i kampen.