Dette er FILs nye kapteinsduo: – Blir et år hvor vi er mange som må ta ansvar

Tobias Kvalvik Henriksen (25) og Christian Arnesen (32) skal dele på kapteinsansvaret for det unge FIL-laget i 2021.

KAPTEINSDUO: Tobias Kvalvik Henriksen (til venstre) og Christian Arnesen.   Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

– Det blir spennende. Det blir et år hvor vi er mange som må ta ansvar og noen må ta enda mer ansvar. Jeg og Arnesen er kanskje de som har spilt lengst på dette nivået, så da er det naturlig at vi må vise oss ekstra frem og ta ansvar. Jeg tror det er en modell som kan fungere veldig bra, sier Kvalvik Henriksen etter 9-1 seieren over BOIF mandag kveld, en kamp hvor han selv scoret to av målene.

På det ny-sammensatte FIL-laget er det ikke mange med 3.divisjonserfaring. Arnesen er den med mest erfaring og Kvalvik Henriksen har også bra med erfaring. Det samme har Jovan Radocaj som senere ankommer Finnsnes. I tillegg har spillere som Lasse Bendiksen, Kristian Hansen og Jonas Furøy noen kamper på dette nivået.