Uttalte at Raja ikke var velkommen — nå retter klubben opp: – Ikke vår holdning

Salangen IF Fotball tar avstand fra trener Andreas Seipäjärvis uttalelse i helga.

AVSTAND: Leder i SIF Fotball, Stian Eggen, understreker at trener Andreas Seipäjärvis uttalelser ikke er representativt for klubbens holdninger.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

Da breddeidretten endelig fikk grønt lyst for gjenåpning fredag var det glede i idrettsmiljøene rundt omkring, deriblant i Salangen. Samtidig kom treneren for A-laget i SIF, Andreas Seipäjärvi, med et stikk i retning kulturministeren og idrettspresidenten.

– Idrettspresidenten og kulturministeren kan du få billig av meg. Hvis Abid Raja våger å komme på Idrettsheia skal jeg være den første til å be han forsvinne. Kulturministeren er ikke velkommen på Idrettsheia, uttalte han til Folkebladet.