Ny divisjonsstruktur for damer: – Vil bli for kostbart for oss

Styreleder i FIL Fotball, Øivind Søreng, tror det vil bli alt for tøft økonomisk med et lag i 2.divisjon om den nye divisjonsstrukturen blir et faktum.

STRUKTUR: Samarbeidslaget Senja/Finnsnes ligger i dag i 2.divisjon, en divisjon som i dag består av åtte avdelinger. Nå kan strukturen legges om og antall avdelinger reduseres i så fall til to avdelinger.  Foto: Steinulf Henriksen 

sport

Som Folkebladet omtalte tidligere denne uka, ble det foran forbundstinget 14. mars foreslått av AaFK Fortuna å endre den nasjonale 2. divisjonen for damer fra 75 lag fordelt på åtte avdelinger til 24 lag fordelt på to avdelinger. Forslaget skal imidlertid vurderes før saken skal opp i det ekstraordinære tinget 20. juni.

Onsdag kveld denne uken ble det avholdt et møte om forslaget, der blant annet FIL var representert. Styreleder i FIL Fotball, Øivind Søreng, er skeptisk til om de vil klare å stille lag på dette nivået om den nye divisjonsstrukturen vedtas.