Nordnorsk motstand for Senja i oppkjøringen

FK Senja starter årets oppkjøring med kamper mot Alta og Fløya førstkommende fredag og søndag.

TRENINGSKAMP: FK Senja kan endelig spille treningskamper. Til helgen møter de Alta og Fløya.   Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Regjeringens grønne lys for å starte treningskamper forrige fredag gjør at FK Senjas lange ventetid endelig er over. For første gang siden forrige sesong kan laget spille en offisiell treningskamp. Foreløpig skal Senja møte Alta, Fløya og TUIL.

Fredag 28. mai reiser Senja til Tromsø for å møte Alta på Fløya Arena. Allerede søndag venter en ny kamp på Fløya arena med Fløya som motstander. Dette blir FK Senjas første sjanse til å få teste formen og få en viss bekreftelse på hvordan laget ligger an drøye tre uker før seriestarten mot Hødd i PostNord-ligaen, avd 1.