Oppsettet for FK Senjas kamper er klart: – Etter forholdene fornøyd

ETTER FORHOLDENE FORNØYD: – All den tid vi må spille midtukekamper, så er vi fornøyd med at kampene spilles klokken 16.00. Da slipper vi overnatting og ytterligere merutgifter i forhold til det, sier Walter Johnsgård.   Foto: Lars Olav Rege

sport

I dag kom det endelige oppsettet for FK Senjas kamper i 2. divisjon. En hektisk periode gjør at man må belage seg på mange midtukekamper.

– Hvis vi er med i det gode selskap i denne situasjonen, da må vi ta ulempene. Jeg var personlig mot at det skal spilles NM-cup opp i alt dette på grunn av tett kampprogram og det er jo også muligheter for utsettelser som følge av Covid-19, sier sportslig leder i Senja, Walter Johnsgård, til Folkebladet.

De fleste kampene har kampstart klokken 16.00. Johnsgård er etter forholdene fornøyd med oppsettet.