Må vente enda litt til: – Vi må bare rette oss etter det

FK Senja og andre 2.divisjonslag kan ikke spille treningskamper helt med det første.

SPORTSLIG LEDER: Walter Johnsgård I FK Senja.  Foto: Lars Olav Rege

sport

«Dersom smittesituasjonen tillater det innebærer det at Post Nord-ligaen kan begynne med treningskamper om tre uker. Dersom erfaringene med treningskampene er gode, vil man kunne åpne opp for seriekamper etter ytterligere tre uker.» skriver Helsedirektoratet i sin anbefaling.

Det betyr at FK Senja kan møte divisjonskollegaer til treningskamp i slutten av måneden. Klubben har allerede vært i kontakt med både Fløya og TUIL, og er klar når de får lov. 19-20.juni kan bli mulig oppstartsdato for seriespillet i 2.divisjon, eller Post Nord-ligaen om du vil. Tidligere var det antydet seriestart helga 5-6.juni.