– I dag ser det rimelig mørkt ut

Steffen Jakobsen som er nyvalgt leder i BOIF Fotball har i dag dårlig tro på at man vil kunne gjennomføre Bardufoss Cup i slutten av juni.

UVISSHET: I dag er det kun korona-situasjonen framover som avgjør om det blir en eller annen form for avvikling av årets Bardufoss Cup. Dette bildet er fra turneringen som ble avviklet på Rustahøgda i 2017  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Jakobsen som til daglig jobber som ved Bardufoss Ungdomsskole ble rett før påske valgt til ny leder i BOIF Fotball. Han sier at slik som situasjonen er i dag mener han at sjansen for at cupen blir avviklet er veldig liten.

Kan bli nødt til å avlyse på nytt

– Bardufoss Cup ble som kjent avlyst i fjor sommer da koronaens første angrep hadde slått inn. Tidlig i april i år har ikke BOIF Fotball ikke tatt noen avgjørelse i forhold til en eventuell Bardufoss Cup i sommer.