Magnus fikk leve ut en av sine store fotbaalldrømmer

I fire måneder har Magnus Posti Møller fått være med og fått en liten forsmak på hvordan det er å være trene og spille fotball på et høyt nivå.

MED På KAMPENE: Her er akademilaget stilt opp foran en av kampene mot et av de lokale lagene i Malaga-regionen. Magnus ser vi her som nummer to fra høyre bak, ved siden av keeperen.  Foto: Privat

sport

Siden slutten av august og framt til jul har nemlig 18-åringen deltatt i FC Malaga City Academy, et fotballakademi for ungdommer som ville prøve å satse på et profesjonelt nivå. Men korona-situasjonen i Malaga-regionen gjorde at han bestemte seg for å avslutte akademiet til jul.

– Jeg har lært enormt mye

Posti Møller forteller at akademiet han har vært med på består av eks-profesjonelle fotballspillere, og at en av dem er et produkt av Norwich- og Bournemouth-akademiet. Posti Møllers hovedtrener de fire månedene stort sett har vært Sean Morris fra Seattlle Sounders i den amerikanske Major Leaugue Soccer-serien.