Ni deltakere fikk prøve seg den første kjørekvelden

– Et fint fritidstilbud for både unge og voksne

Målselv RC kalles tilbudet som sist lørdag ble kjørt for første gang i gymsalen til Fagerlidal skole. Ni ungdommer og voksne fikk prøve håndtere radiostyrte biler med fjernkontroll.

FØRSTE SAMLING: Ungdommer og voksne var samlet til den første kjøreturen til Målselv RC sist lørdag.  Foto: Privat

sport

Bak dette ferske fritidstilbudet står blant annet Svein Erik Pedersen, som til daglig er å finne som slagverklærer ved kulturskolen i Målselv. Nå har Pedersen, i samarbeid med blant annet Eirik Staven og Anders Kværndal, gått sammen om å få i gang aktivitetskvelder i gymsalen til Fagerlidal skole der det skal kjøres med radiostyrte biler. Pedersen, som selv har drevet i mange år med radiostyrte biler, er glad for at flere andre nå går sammen med ham om å få i gang aktivitetskvelder med kjøring av radiostyrte biler. På hjemmesida til Målselv RC står det blant annet at klubbens formål er å samle personer som ved samarbeide og kameratskap skal ivareta og fremme modellbilsporten. I starten har Pedersen lånt ut flere av sine egne radiostyrte biler.

FLERE PRISKLASSER: Radiostyrte biler kan fås kjøpt fra under tusen kroner opp til mange tusenlapper.  Foto: Privat

Første kjørekveld unnagjort

Og sist lørdag foregikk altså den første kjørekvelden der tilsammen ni deltakere fikk prøve seg på å håndtere radiostyrte biler på kjøreteppet og med markeringsbrikkene som Målselv RC hadde fått låne fra Tromsø Modellbilklubb. Svein Are Pedersen forteller at det ble en lang dag, med mye fart, spenning og latter.