Sterkt løp av Arnesen i norgescuprenn: – Jeg hadde helt ville ski

Synne Arnesen (23) gjorde sakene sine bra under helgas norgescuprenn på Lygna. Spesielt fornøyd var hun med søndagens renn.

GOD: Synne Arnesen gjorde et god løp søndag og viste at hun er å regne med i toppen av norsk kvinnelangrenn.   Foto: Stein Wilhelmsen

sport

På tida 44.43, gikk Synne Arnesen fra Finnsnes inn til en sterk 15. plass under søndagens 15 kilometer klassisk fellesstart for kvinner på Lygna. Dagen i forveien hadde endte hun på en 28. plass, og sa til Folkebladet at hun ikke var helt fornøyd med det. Målet var å få til en topp-20 plassering på søndagens renn, noe hun altså klarte med god margin.

– Det var utrolig deilig. Jeg hadde bra med krefter, og følte meg spesielt pigg ut på andrerunden (av totalt tre runder). Det er artig å se at man klarer å henge på flere av de som er helt i toppen i Norge. Så skal det sies at jeg hadde utrolig gode ski — de var helt ville, faktisk. Så en stor takk til smørerne, sier hun.