Senja kan berge seg selv om de skulle ende på nedrykksplass

Breddefotballen kommer etter alle solemerker ikke i gang med seriespill i 2020. Det gjør at FK Senja trolig kan forberede seg på spill i 2.divisjon neste sesong, uansett om de skulle ende på nedrykksplass i år.

SLITER I BUNNEN: FK Senja har ikke vunnet siden de slo Hødd på hjemmebane 8. august. Selv om de skulle ende på nedrykksplass når sesongen er over, kan det ende med at de får spille i 2.divisjon også neste sesong. Foto: Stein Wilhelmsen 

Vi venter på hva det blir. Er vi i 2. divisjon så er vi i 2. divisjon, blir det sluttspill så må vi spille om det.– Vi venter på hva det blir. Er vi i 2. divisjon så er vi i 2. divisjon, blir det sluttspill så må vi spille om det.

sport

For all den tid 3. divisjon ikke har kommet i gang, har Norges Fotballforbund skikkelig hodebry med hvordan og om noen lag skal rykke ned fra 2. divisjon, siden det ikke vil komme noen lag opp fra 3.divisjon.

Savner informasjon

Sportslig leder i FK Senja, Walter Johnsgård, har registrert situasjonen.