Frank Berntzen har ingen tro på seriespill i år

– Må se mot 21-sesongen

Helseminister Bent Høie på fredag sa at det ikke sa blir åpnet for bredefotball for spillere over 19 fra 1. september år. Nå har Frank Berntzen helt mistet troen på at det i det hele tatt blir seriefotball for laget hans i år.

En sesong bare på vent: FIL-trener Frank Berntzen beskriver 2020-sesonge som en vente-sesong der spillerne etter hvert har mistet helt trua på at de får spille seriefotball i år. Han sier at Finnsnes IL sammen med alle andre lag i de lavere divisjoner nå må se framover mot neste sesong.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Når Folkebladet spør FIL-treneren om han trur det blir seriefotball i høst, kommer han med et klart nei.

– Nå har Høie sagt at det ikke er tillatt med fullkontakt trening før 1. september, sier det seg selv at nå er denne sesongen og muligheten for seriefotball i de lavere divisjonene i ferd med å forsvinne helt. Personlig ser jeg det slik at vi nå bare kan glemme denne sesongen, og konsentrere oss om hva vi skal gjøre i 2021-sesongen.