Falt litt ut av stilen da Botnhamn gikk opp til 2-0 i semifinalen — men:

Til slutt ble det ren lekestue for RBK-Ceide

I fjor ble Emil Ceides lag Team Breezy slått ut i semifinalen av Botnhamn. I år spilte laget til RBK-Ceide igjen mot laget fra Nord-Senja — og måtte ta et skikkelig skippertak for å nå finalen.

BANENS BESTE: Emil Ceide vartet opp med spill på et eget nivå da han var hovedårsaken til at «Team Breezy» vant Gluntans romjulsturnering på andre juledag.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Emil Ceide (18) som før var FIL-spiller er nå blitt fotballkjendis etter sine mange innhopp for Rosenborg i årets eliteserie. På torsdag var han igjen hjemme på Finnsnes der han spilte på det sammensatte laget Team Breezy i Gluntans romjulsturnering i fotball i Midt-Tromshallen.

Etter å nærmest å ha lekt seg gjennom de fem innledende kampene med bare seire, så det virkelig stygt ut for Ceides lag. Etter fem spilte minutter av den 15 minutter lange semifinalen lå de svartkledde plutselig under 0-2, og da trodde nok mange at Botnhamn skulle sikre seg finaleplassen