Vanja (20) klar for sin første fitness-fight

Etter flere års trening er Vanja Bolle Karlsen blitt tatt opp i Team Kaliber i Trondheim, og stiller i sin første bikini fitness-konkurranse i september.

HARD TRENING OG KNALLKHARD KONTROLL PÅ DIETTEn: Både trening og kosthold styres knallhardt gjennom Team Kaliber fra Trondheim som Vanja nå er en del av. Her er hun i sving med vektene i lokalene til Dyrøy Fysikalske Institutt i Brøstadbotn.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Vanja har trent bikini fitness i flere år, og ble tatt ut til Team Kaliber i Trondheim i mai. Hun forteller at hun skal ned til Trondheim et par ganger i sommer. Gjennom Team Kaliber har hun fått egen trener, kostholdsplan og treningsprogram som må følges. Hun skal delta i sin første konkurranse i september med teamet sitt, og sender nå rapporter hver uke på det hun holder på med.

Trener bare med vekter

– Jeg må måle meg hver uke. Jeg har faste ting jeg må spise, og maten må veies før jeg spiser.