SOLLIREVYEN skuffa ikke og slo til med en trivelig revy på påskeaften. Etter velkomsthilsen fra revylaget til de omkring 90 frammøtte, fikk man et minnerikt ”Ti på topp” innslag. En sportskledd Isabell Kling hadde besteget en topp og skrevet seg inn i boka, da nok en bestiger, Wanja Nilsen, ankom i et noe lettere antrekk. I dialogen som fulgte, kom det tydelig fra at de ikke la det samme i begrepet bestigning og Ti på topp. Da Klingen kunne fortelle om en som snart kom, som hadde besteget De syv søstre i tur og orden, gløda Nilsen ved tanken på nok en bestigning. Stig Jensen ankom og Nilsen startet en sterk offensiv for å bli besteget! Stor jubel og publikum var tent.

PREBEN HANSEN fulgte, som en jomfru i nød som ikke var besteget i det hele tatt, til tross for både ”Blind date” og all verdens andre anstrengelser. Men med den figuren var det kanskje ikke så rart! Publikum fulgte henne/han med mye flir.

SÅ FULGTE ET av revyens store skuespillermessige høydepunkter. John Hansen kom med Stig Jenssen, buktalerdukka si. Det var slik at man nesten måtte se både en og to ganger på Jenssen for å være sikker på at det var et menneske og ikke ei dukke. Selve handlingen dreiet seg om at Hansen hadde forkjøpt seg på postordre, da han skulle ha ei dukke på 19 cm og fikk ei på 190 cm! Ei dukke som attpåtil var organisert i Buktalerdukkene fagorganisasjon og forlangte sine rettigheter!

ASMUND JENSSEN hadde store problemer med de nye avfallsorteringsreglene. Han hadde brukt mye tid på å lære seg de gamle og så kom det noe helt nytt, så han hadde måttet ta fri fra jobben for å lære seg dette. Alle aviser sorterte han alfabetisk, Folkebladet på F og Asker og Bærum budstikke delte han i to, men en del på A og en på B, så det gikk bra.

Men så var det plastavfallet. At en kondom skulle i plastavfallsposen var greit, men hva med innholdet? Var det restavfall eller hva? Stormende jubel og applaus.

ASMUND JENSSEN, Preben Hansen og Stig Jenssen kom til Perleporten, hvor de traff St. Peter, John Hansen og opplevde at ikke var bare bare å få komme inn. Det var ikke bare spørsmål om arbeidsom oppførsel og slikt, men også om man hadde vært gavmild og delt sine goder med andre. Så ”piker, vin og sang” mannen Stig Jenssen var den eneste som slapp inn, for han hadde til overmål delt sine goder med andre!

DET VAR NOK mange som kjente seg igjen da Jørn Jenssen skulle sette sammen et flatpakka TV bord han hadde kjøpt fra IKEA. Det ble ikke noe enklere da Wanja Nilsen leste bruksanvisningen på svensk.

TIL SLUTT TAKKA revygruppa for seg og Isabell Kling takka Ida Martinsen, som skal dra fra bygda, så mye for flott innsats for Sollirevyen. Publikum var med.

Hele revygjenget ønsket velkommen. Foto: Birger Caspersen
da Martinsen skal reise fra bygda og Isabell Kling takka henne for flott innsats i Sollirevyen Foto: Birger Caspersen