HANNE BOEL GIKK på scenen med et smil, tydelig lysten på å synge, og sjarmerte Rocktober-publikummet med vakker og fyldig soul. Det var ikke så mange foran scenen eller i teltet da Hanne Boel gikk på, men de strømmet raskt til og Boel fikk dem med på swingende rytmer og dyptpløyende soul. Hun synger som en fullendt drøm med en stemme som rører deg langt inn i sjela.

LIKEVEL ER DET de enkle upbeat låtene fra albumsuksessen Kinda Soul fra 1992 som mange vil høre. Det får de også med Starting all over again og Don"t know much about love. Sistnevnte kommer tidlig i settet og Boel drar publikum med seg i allsang og taket i teltet var i fullt løft allerede. Hun har med seg et kompakt og godt band som leverer et rått lydbilde med gjennomtrengende gitarlyd og sammen rocker de fram herlig soulmusikk.

MED DRIVENDE RYTMER og heftig batteridriv driver de fram Cool Surrender fortsetter med den eggende og sjelfulle If you want my body som leveres med en herlig raspende stemme. Hanne Boel roer ned igjen med Talk it out før hun drar tempoet opp igjen med funky rytmer og Ball and Chain. Slik vandrer hun gjennom sitt soulunivers og serverer alt de dype mørke låtene som dirrer gjennom kroppen ved hennes høye og krystallklare stemme, til de sarte, skjøre og upbeat rocka soul.

ALT I ALT var dette en kraftpakke med dansk souldynamitt, levert med øyekontakt med sitt publikum og et smil som nesten fikk snøen rundt teltet til å smelte. Hun leverte hele veien og tok det hele hjem med storhiten I wanna make love to you, ekte levert med stor giverglede og høy allsangfaktor.