BARDUJENTA SIGRID SØRGAARD sin nye singel «Forget About The One» er en låt man slett ikke skal «forget about» eller styre unna. Innspillingen ble gjort i Kysten Studio i Tromsø i november i fjor, hvor Sigrid hadde med seg lokale krefter og venner fra musikkstudiet til å få låten i havn. De som medvirker er Svein Erik Pedersen fra Målselv (trommer/perkusjon), Stine Maren Steien fra Bardu (strings/elpiano), Elle Maiya Klefstad Bær (gitar, kjent fra Rolffa) og Gustav Peder Eidsvik fra Tromsø (bass). Sigrid selv gjør både hovedvokal og alt av koring på innspillingen.

Folkebladet-TV: Se musikkvideo til "To You I Belong" fra 2013

FOR TO ÅR SIDEN ga Sigrid Sørgaard ut et album med tittelen «Morning Comes» i genren viser/indiepop. Den nye singelen «Forget About The One» kan best beskrives som lett sprudlende synthpop — etter en strykerdrevet innledning  glir låten over i et refreng som umiddelbart fanger din oppmerksomhet. Toner som lekent danser seg inn i øregangene og bruker trommehinnen som en trampoline for små, spretne musikalske saltoer. Uttrykket i låten er sommerlig og leskende som en iskald flaske Bon Aqua Lemon på årets heteste dag. Men Sigrids stemme evner også å tilføre sangen den lille dråpen sårhet som tekstens underliggende melankoli kaller på.

LÅTEN ER SELVSAGT en kjærlighetssang. Den er skrevet fra en ung jentes perspektiv og handler om å gå videre når et forhold er over, uten å miste troen på seg selv. Ligner litt på «Summerlong» med New York-bandet Xylos fra et par år tilbake. Melodiøst og drømmende, og stilen kler så avgjort sangeren og låtskriveren Sigrid fra Bardu.

Ny singel. Sigrid Sørgaard fra Bardu er ute med ny singel. Foto: Morten Sørgård, pressefoto