[Endelig helg]

– Har du noen planer for helga?

– Hele helga kommer jeg til å oppholde meg på Senja Stadion i forbindelse med at vi arrangerer SalMar Cup. Både fredag, lørdag og søndag.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Jeg var nettopp på kino og så filmen «Skyscraper». Det er en skikkelig actionfilm der det skjer mye, altså skikkelig god underholdning som en tur på kino skal være.

– Har du noe stort forbilde?

– Mamma, men på et slikt spørsmål kommer man ikke unna Nelson Mandela og det han sto for. Sitatene av det han har sagt lever ennå i ulike medier.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Naturen og menneskene. Det store arbeidet som legges ned i idrettslag for å bakke opp barn og ungdom som ønsker å drive med idrett. Jeg er ikke sikker på at alle vet hvor mye innsats som gjøres på dette feltet.

– Hva mangler Midt-Troms?

– Kanskje litt mer kulturaktivitet og sosial samling i byen, også i gatene. I det hele tatt mer liv og røre på Finnsnes.

– Hva leser du og ser på TV?

– Å få med seg nyheter på nettavisen til Folkebladet har førsteprioritet, ellers blir det ikke tid til så mye lesning. På TV følger jeg til en hver tid med en eller annen serie. Sent på kvelden når ting har roet seg.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Jeg jobbet selv i Folkebladet i sju år. Det ville jeg ikke gjort hvis jeg ikke hadde trivdes der. Folkebladet er must hvis man skal holde seg oppdatert på det som skjer.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– Håper at man synes jeg var en snill og omsorgsfull person for mine barn og alle andre rundt meg.

– Har du noe drømmereisemål?

– For meg holder det at det er sol og varmt og at jeg kan boble helt av dit jeg drar. Hvor det er spiller ikke så stor rolle.

– Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

God mat og gode samtaler hjemme sammen med barn og familie. En god film på TV som vi kan se sammen er også bra, da behøver det ikke å skje så mye annet på lørdagskvelden for min del.